Kreditoplysninger

- undgå dårlige betalere

trafiklys

Du kan få oplyst, om din kunde har betalingsanmærkninger hos andre danske virksomheder eller hos det offentlige, så du undgår at give kredit til personer og virksomheder, der før har vist, at de ikke kan eller vil betale deres regninger.

Hvis du kun giver grønt lys til gode betalere, så slipper både du og KIS for inkassosager, der alligevel kan vise at være håbløse at inddrive - det er da win/win!

Med KIS som din inkassopartner får du ikke kun hjælp til god inkasso. Vi hjælper dig også helt med at undgå dårlige betalere, der både koster tid og penge. Så kan du i stedet bruge tiden på de gode kunder.  

Hvis din kunde (person eller virksomhed) er registreret med en betalingsanmærkning i RKI-registret (Experian A/S) eller Debitor Registret, er det ikke ensbetydende med, at kunden ikke betaler sin regning til dig. Vi synes bare, du bør vide det, før du giver kredit, så du kan vurdere din risiko - det kan hurtigt blive dyrt at give kredit til de forkerte. Vi lægger vægt på at være innovative i inkassobranchen, og tilbyder en komplet løsning, hvor man både kan få hjælp til at undgå kendte dårlige betalere med kreditoplysninger og hjælp til at inkassere pengene, hvis det alligevel går galt.

Du kan derfor nu få kreditoplysninger via KIS’ brugervenlige online system. Er der betalingsanmærkninger på din kunde, får du oplyst, hvor meget de skylder og til hvem.

Nogle gange er det trods alt det billigste at sige nej!